What care I

’s Morgens scan ik een paar reacties op Trump.

Mooi hoor, over Maslow (door Bruce Kasanoff: People want to provide for their basic needs, not debate whether Policy A is better than Policy B.), over Quiet Egos (door Erika Armstrong: Just recently, our grandmothers earned the right to vote.), hoe komen die mensen er toch allemaal op.

De hele dag schrijf ik offertes, de leukste, en toch ben ik hol. Dan lees ik je tweet: From the break of day till sunset glow, I toil.

I dig my well, I plow my field, and earn my food and drink. What care I who rules the land if I am left in peace?

Sai Weng op z’n akkertje, al 4000 jaren, sunset glow, hij leunt op de spade. Maar ik zie het wel; hij bijt op z’n lip.

1 reactie

  1. O tranen in mijn ogen – to be left in peace – dat zou de echte Amerikaanse droom zijn.

Geef een reactie